Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Europees Veteranenkampioenschap 2023

Datum: 
maandag, 26 juni, 2023 tot zaterdag, 1 juli, 2023
Plaats: 
Noorwegen

(Opgelet: de startdatum hierboven is nog indicatief, gezien er nog geen exacte data zijn gegeven.)

Het EVC 2023 wordt de laatste week van juni 2023 in Noorwegen gehouden. Het evenement vindt plaats in het Oslofjord Convention Center, in Sandefjord, net ten zuiden van Oslo.

Het evenement heeft de slogan ONE VILLAGE.ONE VENUE. Dit betekent dat iedereen zal spelen, eten, slapen, vrienden ontmoeten en plezier hebben in ons eigen tafeltennisstadje in het Oslofjord Convention Center. Op slechts een steenworp afstand van de speelhallen vindt u restaurants, bars, winkels, feesten, muziek, activiteiten, golf, strandclub en meer. U hoeft niet naar uw vrienden te zoeken - ze zullen er allemaal zijn! Dit concept zorgt voor een "Olympisch gevoel", waardoor het tornooi een echt Europees tafeltennisfestival wordt.

De Oslofjord biedt plaats aan meer dan 9000 mensen in hotels, appartementen en huisjes. Op de evenementenwebsite komen te zijner tijd flexibele en betaalbare opties voor accommodatie en gastvrijheid. Het wordt aanbevolen om in Oslofjord te verblijven. Zo ben je verzekerd van een goede prijs, geen reistijd en het belangrijkste: je verblijft samen met je vrienden waar al het plezier zal plaatsvinden!

Uiteraard is er ook een ruim aanbod aan bezienswaardigheden en mogelijkheden om de nabijgelegen steden te bezoeken.

Meer informatie volgt.
Norwegian Table Tennis Association.