Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Week van de Official

Van 1 tot 10 oktober 2021 zetten we, naar jaarlijkse gewoonte, alle scheidsrechters in de bloemetjes. Want geen officials = geen wedstrijden. Daarom roepen we alle leden en clubs op om onze scheidsrechters in de kijker te zetten via wedstrijden, trainingen, websites, nieuwsbrieven en sociale media! Online deelnemen? Deel jouw actie via de hashtags #bedanktscheids en #vttl.

In 2021 zetten we onze schouders onder de zevende editie van de campagneweek. De Week van de Official is een initiatief in samenwerking met 40 andere Vlaamse sportfederaties, Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie. We vragen om respect en waardering te tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de scheidsrechters het om even in de spotlights te staan.​​

De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor het tafeltennis die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel!

Doe mee en deel jullie acties via sociale media met volgende hashtags #bedanktscheids en #vttl!
Ook de voorzitter van de LAC, Philip Van Oeckel, richt zich tot de scheidsrechters van onze federatie. Lees hieronder zijn dankwoord. 

Ook bedankt aan Jan Van Ginkel om onze scheidsrechters steeds zo mooi in beeld te brengen!