Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Trainerscongres 2021

Trainerscongres VTTL 2021

De Vlaamse Tafeltennisliga organiseert op zaterdag 24 april 2021 zijn 9de trainerscongres. Omwille van de aanhoudende coronamaatregelen zal dit online worden georganiseerd. Voor de bestuurders volgt een aparte sessie op 12 juni (eveneens digitaal).

We hebben er voor gekozen om verder te bouwen op de geslaagde sessie van Tom Faes, i.v.m. mentale vaardigheden, tijdens de VTS-Plus marathon. Deze sessie is dus zeker geschikt voor iedereen die de vorige sessie interessant vond maar kan ook perfect gevolgd worden indien je de eerste sessie gemist hebt.

Datum: zaterdag 24 april 2021 van 13u tot 14u30

Locatie: online (de link zal je worden bezorgd enkele dagen voorafgaand aan de sessie). De sessie is te volgen op computer, tablet of smartphone. Er is geen installatie van het programma noodzakelijk, dit kan via de webbrowser.

Programma:

  • Spreker: Tom Faes
  • Titel: Trainen en coachen op mentale vaardigheden
  • Inhoud: We gaan tijdens deze sessie in op de manier waarop je mentale vaardigheden kan trainen, in het bijzonder aandacht sturing als cruciale vaardigheid voor tafeltennisspelers. Hierbij zullen we ook bekijken hoe je reeds oefeningen kan aanbieden op jonge leeftijd. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor concrete tips die kunnen helpen bij de coaching.

Inschrijven:

Inschrijven kan via deze link

Jouw inschrijving is pas geldig na storting van 5 inschrijvingsgeld op onderstaand rekeningnummer:

BE81 7340 0173 7824 (KREDBEBB) met vermelding VTTL-congres 2021.

Uiterste inschrijfdatum: dinsdag 20 april 2021.

Elke deelnemer ontvangt een attest van deelname via VTS.

 


LOGO SPORT VLAANDEREN