Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

WTT Youth Star Contender Tunesië 2021

Tom Closset is actief in Tunesië in het U15 en het U19 circuit. In het U15 circuit is Tom derde reekshoofd. 

U15 circuit
In het U15 circuit won Tom alle drie groepswedstrijden. De Saoedi-Arabiër Mohamed Alsoelem werd overklast met duidelijke 3-0 cijfers. De tweede wedstrijd tegen de Slovaak Samuel Arpas was een grotere uitdaging. In een beslissende 5de set kon Tom knap winnen met 3-2. Ook de laatste groepswedstrijd werd vlot gewonnen tegen de Oezbeek Azamatkhon Nasirov. 3-0 was het verdikt. In de 8ste finale verliest Tom de knock-out wedstrijd tegen de Tsjech Stepan Brhel met 1-3. 

U15 circuit dubbel
Samen met gelegenheidspartner Ugurcan Dursan won Tom vlot de kwartfinale met 3-0 tegen het Nigeriaans duo Mustapha - Okanlawon. In de halve finale bleek het Russische duo Koniukhov - Vinogradov te sterk. Met een 1-3 nederlaag konden Closset en Dursan geen plaats in de finale veroveren. 

U19 circuit
In het U19 circuit beloofde het moeilijker te worden. De eerste twee wedstrijden werden verloren tegen de Indiër Payas Jain en de Puerto Ricaan Oscar Birriel Rivera. 0-3 en 2-3. Een kwalificatie voor de knock-out fase was niet meer mogelijk. Zijn laatste wedstrijd werd wel nog erg knap gewonnen van de Slovaak Adam Klajber met 3-2. De laatste en beslissende set werd uiteindelijk binnengehaald na een spannende 18-16. 

Speler(s): 
Tom Closset
Coach(es): 
Tom Dieussaert
Datum: 
dinsdag, 25 mei, 2021 tot vrijdag, 28 mei, 2021
Plaats: 
Tunis

 


LOGO SPORT VLAANDEREN