Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Beleidsdomein 2021-2024

Het beleidsplan 2021-2024 van de Vlaamse Tafeltennisliga werd volledig uitgewerkt volgens de richtlijnen van Sport Vlaanderen. In het beleidsplan vinden we alle doelstellingen en acties die we als federatie willen uitvoeren in de komende vier jaar. Voor het eerst kiezen we er ook voor om dit visueel voor te stellen. Tweewekelijks focussen we ons op één specifiek domein. Deze keer komt de beleidsfocus ‘Sportkampen’ aan bod.

Hoofddoelstelling beleidsdomein:
Organisatie van 2 tafeltenniskampen die volzet zijn en die financieel break-even draaien

Hoe willen we dit bereiken:

- Het zomerkamp in Blankenberge telt 24 inschrijvingen
Update: Het zomerkamp in Blankenberge was na enkele uren reeds volzet. Het kamp kon nog worden uitgebreid zodat er 30 spelers kunnen deelnemen. De klassementen variëren van NG tot C4. De spelers worden ingedeeld in 3 groepen volgens niveau en zullen begeleid worden door 3 gediplomeerde trainers. Er wordt getraind in sporthal D'Hoogploate en het verblijf is in jeugdherberg De Wullok.

- Het zomerkamp in Herentals telt 72 inschrijvingen
Update: Voor het zomerkamp in Herentals zijn er nog enkele plaatsen vrij. De klassementen variëren van NG tot C2. De spelers worden ingedeeld in 7 groepen volgens niveau en zullen begeleid worden door 7 gediplomeerde trainers. Zowel voor het tafeltennissen als het verblijf wordt gebruik gemaakt van de accommodatie van Sport Vlaanderen Herentals. 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN