Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Bijscholing en info over 55+ in je club

Datum: 
dinsdag, 7 juni, 2022 tot woensdag, 8 juni, 2022
Plaats: 
Merelbeke en Leuven

De VTTL organiseert 2 momenten waarop u met de club kan komen luisteren naar de mogelijkheden over 55+ werking in je club. Zowel voor clubs die al deelnemen in ons project, als voor clubs die nog wensen in te stappen vanaf het nieuwe seizoen en genieten van ons pakket met affiches, lesmateriaal en lessenmap.

  1. TTC Meerdaal op 7 juni van 20u tot 21u30
  2. TTC Merelbeke op 8 juni van 19u30 tot 21u00

De sessies zijn gericht naar zowel 55+ begeleiders als club bestuurders.
Deelname is gratis. Er is ook geen limiet op het aantal personen per club.
Per deelnemende club (op één sessie) schenken wij een ballenraper cadeau!! Goed voor de rug van je 55-plussers

  • Inhoudelijk zullen wij enkele begeleidingstips meegeven voor de groeiende doelgroep van 55-plussers in recreatieve context.
  • Voor clubs die al deelnemen maken we tijd om te antwoorden op vragen of moeilijkheden die worden ondervonden in de uitvoering van het project.
  • Op elke sessie zal de lokale club een woordje doen als good practice over het succes van hun 55+ werking en hoe dat is gegroeid.
  • Voor clubs die nog geen werking hebben is het een moment om inspiratie op te doen zodat een beslissing kan genomen worden om eventueel nog in te stappen vanaf september 2022. De inschrijving voor nieuw starters zal gevraagd worden ten laatste tegen 30 juni. Tijdens de zomer maanden hebben de nieuw clubs dan nog tijd voor het maken van een planning. Eens deze planning op punt staat, krijgen de nieuwe clubs ons pakket van de VTTL met affiches, lesmateriaal en lessenmap toegestuurd.
  • Tot slot zal worden gedemonstreerd hoe je als clubs je activiteiten kan aanmaken op ons platform, waar potentiële nieuwkomers jouw aanbod kunnen vinden en contact nemen.

Registratie van uw deelname voor één van de sessies doe je via dit kort inschrijvingsformuliertje

 


LOGO SPORT VLAANDEREN