Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Corona

Naar aanleiding van alle communicaties van de overheid van de afgelopen weken, heeft ook het bestuur van de VTTL zijn verantwoordelijkheid opnieuw opgenomen. Daarom werd op de extra vergadering van het bestuur op 2 november 2020 beslist dat alle Landelijke en Provinciale competities en organisaties worden stop gezet tot en met minstens 13/12/2020.

Het bestuur zal de situatie en de beslissingen van de overheid blijven opvolgen en evalueren. Op 14 december 2020 zit het bestuur opnieuw samen. Op 15 december 2020 communiceert het bestuur omtrent de verderzetting van de competities en organisaties na deze moeilijke periode in functie van de op dat moment gekende beslissingen van de overheid.

Na de nieuwe publicatie van het ministerieel besluit is er ook opnieuw een wijziging voor de trainingen. Vanaf vandaag zijn trainingen opnieuw toegelaten bij indoorsporten voor jeugdspelers jonger dan 13 jaar (geboortejaar 2008), MITS toestemming van de gemeente/stad. Clubs die dus dergelijke jeugdtrainingen wensen te organiseren, moeten eerst de goedkeuring krijgen van de gemeente/stad.

Hou U aan de richtlijnen van de overheid. Wij hopen alvast dat de trainingen voor alle andere doelgroepen ook nog dit jaar hervat kunnen worden, maar dit hangt uiteraard af van de beslissingen van de overheid en de evolutie van het virus.

Keep it safe.

 


LOGO SPORT VLAANDEREN