Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

NG-criterium VTTL Meerdaal Leuven

Datum: 
zaterdag, 15 juni, 2024
Plaats: 
TTC Meerdaal Leuven, Dekenstraat 3, 3000 Leuven

 

 

Afgelopen zaterdagnamiddag vond voor de eerste keer het NG-criterium van TTC Meerdaal Leuven plaats. Er waren 24 inschrijvingen uit alle hoeken van Vlaanderen. Het werd een gezellige namiddag voor onze startende tafeltennissers.

Er schreven deelnemers in afkomstig uit de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen en zelfs één deelnemer uit Oost-Vlaanderen. Er werd gespeeld in vier poules van zes gespeeld, zodat iedereen alvast vijf matchen kon spelen. Nadien mochten bij de aangesloten heren NG de 2 poules elkaar verder bekampen: 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6.

Bij de heren niet aangeslotenen ging David Stehuta uit Antwerpen (eigenlijk een Spanjaard) uiteindelijk met de eerste plaats lopen in een poule van 6 voor Bart Crijns uit Leuven. Bij de dames NG niet aangeslotenen was de winst voor Elke Roevens uit Leuven. Bij de dames NG aangeslotenen bleef de winst ook voor de thuisploeg TTC Meerdaal Leuven met Simin Saadabadimotlagh voor Zhou Xiuchang van Hurricane in een poule van 6. Bij de heren NG aangeslotenen was de finale een onderonsje van Smash Overijse tussen Delwit Yannick en Mareels Sigurd. Yannick won zijn laatste NG tornooi want vanaf 1 juli is hij E4, de finalist Sigurd is E6 vanaf volgend seizoen. 
 
Proficiat aan iedereen die op het podium stond, alsook aan alle deelnemers die vijf of zes wedstrijden hebben kunnen spelen.