Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Onderzoek VUB

De VTTL voelt zich sterk betrokken met de jongeren en gaat voor een kwaliteitsvolle omkadering. Een onderzoek van de VUB wil alvast meer inzichten verschaffen over de kwaliteit van de jeugdsport in Vlaanderen. Graag delen we dan ook wat meer info over het VUB-onderzoek en de bijbehorende vragenlijst.

Wat vind jij, als bestuurder, jeugdsportverantwoordelijke of jeugdtrainer, belangrijk in de jeugdsport? Hoe sterk is dit momenteel aanwezig in jouw sportclub?

Interesse om een bijdrage te leveren? Vul dan zeker de vragenlijst van de VUB (link onderaan deze pagina) in.
​​​​​​Jouw deelname is volledig vrijblijvend en je kan het ten alle tijde stopzetten. Gegevens worden geheel vertrouwelijk verwerkt en enkel in functie van onderzoek gebruikt. 
Verder informatie omtrent dit onderzoek en omtrent de verwerking van je persoonsgegevens, kan je terugvinden in het informatieformulier​​

Onder het Onderzoeksplatform Sport (OPS), doet de Vrije Universiteit Brussel onderzoek naar kwaliteit in de sportclubs. Voor meer informatie over dit onderzoek, latere inzage in het informatieformulier of vragen, kan je steeds contact opnemen met margot.ricour@vub.be.

 


LOGO SPORT VLAANDEREN