Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

WTT Feeder Düsseldorf 2023 (II)

Deze week vindt de WTT Feeder Düsseldorf II plaats (21-24 februari). Vijf Belgen komen in Duitsland in actie. Op deze pagina blijft u op de hoogte van de belangrijkste resultaten.

Enkelspel: Devos en Degraef onderuit in kwalificaties

Margo Degraef probeerde in Duitsland haar vertrouwen wat op te krikken in het vooruitzicht van de Belgische kampioenschappen in Knokke. De Antwerpse speelde een sterke eerste wedstrijd in de kwalificaties en kon na een belle zegevieren tegen Hana Arapovic (Kroatië). De volgende horde was Leili Mostafavi. De Française speelde een solide partij en zette Degraef meteen onder druk. Een set kon Margo nog winnen, maar verder kwam ze niet meer. Jammer genoeg ook geen hoofdtabel op dit tornooi.
Laurens Devos zoekt naar z'n beste vorm. In Düsseldorf heeft hij die alvast niet kunnen terugvinden. Hij verloor in de eerste kwalificatieronde van de Tsjech Jiri Martinko. "Het kan niet elke dag feest zijn", moet Florent Lambiet gedacht hebben. Vorige week bereikte hij nog de finale in Düsseldorf. Deze week was hij op de dool en verloor meteen tegen de Spanjaard Albert Vilardell.  

Speler(s): 
Margo Degraef
Laurens Devos
Datum: 
dinsdag, 21 februari, 2023 tot vrijdag, 24 februari, 2023
Plaats: 
Düsseldorf

 


LOGO SPORT VLAANDEREN