Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

NG-criterium Sokah

Het NG-criterium van Sokah Hoboken was opnieuw een kans om nieuw tafeltennistalent te ontdekken. Zondag 18 december werd het tornooi afgewerkt. Carlos Verspille was dé grote uitblinker bij de niet-aangesloten spelers.

Afgelopen zondag vond de WK-finale in het voetbal plaats. Dat zorgde niet voor een kleinere opkomst in Hoboken. Met 19 deelnemers (15 aangesloten, 4 niet-aangesloten spelers) kon de organisatie zeer tevreden zijn.

Veel spelplezier
Het tornooi verliep vlot en iedereen heeft veel wedstrijden kunnen spelen. Uiteraard waren er ook nog winnaars. In de reeks van niet-aangesloten spelers was Carlos Verspille veel te sterk voor de rest. Het doet ons dan ook plezier dat hij zich wil aansluiten als competitiespeler.
Bij de aangesloten spelers was er meer strijd. De winnaarspoule bestond uit Joppe Carnier (Sint-Niklaas), Olivier Carnier (Sint-Niklaas en vader van Joppe) en Jonas Bosschaerts (Tecemo). Het was de 17-jarige Joppe Carnier die zich uiteindelijk de sterkste toonde. Jonas Bosschaerts (2de) en Olivier Carnier (3de) vervolledigden het podium.
Opvallend: grote delegatie van Walem, een vijftal spelers die ook volgend seizoen competitie gaan spelen.

Ook in 2023 kan uw club een NG-criterium organiseren. Meer info op deze link: NG-criterium

 


LOGO SPORT VLAANDEREN