Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Wereldtafeltennisdag

Op woensdag 6 april hebben we Wereld Tafeltennisdag (WTTD) gevierd. Ook dit jaar hebben we een leuke wedstrijd voor de VTTL-clubs in petto. De prijs? Een bezoek van Belgisch kampioen Cédric Nuytinck aan een VTTL-club! Daarnaast zal onze partner Westshot het bezoek in beeld brengen met een knappe aftermovie. 

Vorig jaar won TTC Tamara Hoeselt een bezoek van Margo Degraef in het kader van de Wereld Tafeltennisdag. Beleef alles nogmaals via https://www.vttl.be/wereld-tafeltennisdag-wttd.

Hoe kan je dit jaar als club deelnemen? 
Om deel te nemen, moet jouw club deelnemen aan volgende VTTL-projecten:

 1. Deelname aan het Club in de Kijker project. 
  Met dit project maken we promotie voor jouw club. Heb je nood aan inspiratie? Bekijk dan zeker de video van TTC Maldegem: https://www.vttl.be/club-de-kijker. Wens je als club meer informatie? Klik dan hier
 2. Invullen tafeltennisaanbod op de Starten met Tafeltennis applicatie.
  Met deze applicatie kunnen de clubs hun aanbod toevoegen op onze map. Deze kan je vinden via https://doelgroepen.vttl.be/. Zo plaatsen we het aanbod van jouw club in de kijker. De clubsecretaris dient het aanbod van de club in te dienen.

De clubs die bovenstaande voltooien zijn gekwalificeerd voor de finaleronde. In de finaleronde zullen alle geselecteerde clubs de trommel in gaan. VTTL-topper Cédric Nuytinck zal via een loting overgaan tot de bekendmaking van de winnaar van deze wedstrijd. Het bezoek wordt achteraf georganiseerd met de winnende club, Cédric Nuytinck en Westshot. 

Gekwalificeerde clubs:

 • TTC Meerdaal Leuven
 • KTTC Meteor Bree
 • TTC Hoeselt
 • TTC Rooigem-Gent vzw (Winnaar)
 • TTC Maldegem
 • TTC Wielsbeke-Leieland
 • TTC Brasgata