Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

WTT Youth Star Contender Skopje 2022

Deze week vindt de WTT Youth Star Contender plaats in Skopje (7-11 september). De VTTL stuurt Tom Closset, Julie Van Hauwaert en Sara Devos. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de belangrijkste resultaten in Noord-Macedonië.

Tom Closset moest door ziekte in laatste instantie nog afzeggen voor dit toernoooi. Julie Van Hauwaert en Sara Devos kwamen zaterdag in actie in de enkelcompetitie bij de U19. Julie won één groepswedstrijd, maar kon niet zegevieren in de andere twee matchen. Voor Sara Devos werd het nog pijnlijker, ondanks een goede mentaliteit kon ze geen enkele poulematch winnen. Ook in het dubbelspel lagen beide meisjes, die een duo vormden in Noord-Macedonië, er in de eerste ronde meteen uit. Het Duitse duo Griesel-Lachenmayer versloeg hen met 3-1. Het avontuur in Noord-Macedonië zat er dus al snel op voor onze meisjes.

EK U21
De focus gaat nu naar het EK U21, dat woensdag 14 september begint in Cluj (Roemenië). We hopen daar op meer en verwachten dat Tom Closset ook daar present zal tekenen!

 

Speler(s): 
Sara Devos
Tom Closset
Julie Van Hauwaert
Coach(es): 
Yannick Vostes
Carlo Agnello
Datum: 
woensdag, 7 september, 2022 tot zondag, 11 september, 2022
Plaats: 
Skopje
Opvolging: 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN