Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Night of the Diamonds

Vrijdagavond werden op de ‘Night of the Diamonds’ Antwerpse sporters, sportclubs, olympiërs en paralympiërs in de bloemetjes gezet. Laurens Devos en Sokah Hoboken vielen alvast in de prijzen.

Het jaarlijkse gala van de sport van de Stad Antwerpen ‘Night of the Diamonds’ werd door corona tot twee keer toe uitgesteld. De sportieve prestaties van het jaar 2020 en 2021 werden nu gelauwerd.

Verschillende toppers uit de Belgische sport waren aanwezig (70 atleten) in de Handelsbeurs. Thomas Briels nam afscheid van het hockey en ook Kimberly Buys, Dirk Van Tichelt en Pieter Timmers tekenden present om een carrièreprijs in ontvangst te nemen. Onder de genodigden waren er ook enkele tafeltennissers. Laurens Devos pakte in Tokio zijn tweede paralympische titel en viel in de prijzen op het gala. Opvallender was de prijs voor Sokah Hoboken. De club nam in 2020 het initiatief om de superdivisie stop te zetten en de titel symbolisch toe te kennen aan het zorgpersoneel. Toen corona in die periode toesloeg stond het team wel aan de leiding en daarom werd dit gebaar zo geapprecieerd door de jury. Jasper Merckx en Luk Mertens kwamen de prijs voor Sokah Hoboken ophalen. 
 

 


LOGO SPORT VLAANDEREN