Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

BK A 2023

Het BK tafeltennis wordt volgend jaar georganiseerd in Knokke-Heist. Op 25 & 26 maart zullen Cédric Nuytinck en Nathalie Marchetti strijden voor de verlenging van hun titel. Ook Florian Van Acker, die tijdens de persconferentie een demonstratie gaf, en wereldkampioen Laurens Devos zullen van de partij zijn.

Op 22 december was er een persconferentie over het BK A in Knokke-Heist. TTC Knokke-Heist, het PC West-Vlaanderen en de Koninklijke Belgische Tafeltennisbond zullen instaan voor de organisatie van dit evenement. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist heeft zijn medewerking toegezegd. "Naast verschillende topevenementen die we in het verleden al georganiseerd hebben in onze gemeente zijn we zeer verheugd om in 2023 het BK tafeltennis te mogen ontvangen. Als Schepen van Sport kijk ik ernaar uit om de Belgische toppers aan het werk te zien in onze vernieuwde sporthal De Stormmeeuw", aldus Schepen van Sport Jan Morbee.

60-jarig bestaan
De lokale tafeltennisclub TTC Knokke-Heist vzw viert in 2023 zijn 60-jarig bestaan. In het verleden heeft de club tal van (Vlaamse en Belgische) kampioenschappen georganiseerd. De focus van de club ligt momenteel op jeugdwerking en recreatie. Op deze manier hoopt de tafeltennisclub jong en oud te sensibiliseren om deel te nemen aan deze mooie sportdiscipline.

Op zaterdag 25 maart zullen de titels in het dubbelspel (heren & dames) en het gemengd dubbelspel uitgereikt worden. Een dag later zullen de Belgische kampioenen in het enkelspel en G-sport bekend zijn.

In de bijlage kan u de affiche en alle info terugvinden...

 


LOGO SPORT VLAANDEREN