Vlaamse Tafeltennisliga

Volg ons op FacebookMijn VTTL account

Week van de Official

Jaarlijks van 3 tot 11 oktober werd de Week van de Official georganiseerd. De Week van de Official is een initiatief vanuit de Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen.
In elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials een week in de spotlights. Want eerlijk? We hebben ze gemist!

Dit was de zesde editie van De Week van de Officials en de eerste waarbij de Vlaamse Tafeltennisliga aan deelnam. De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom zeggen we met plezier een welgemeende dankjewel!

Deze week konden alle Vlaamse officials deelnemen aan twee gratis webinars. Ervaringen omtrent mentale uitdagingen werden gedeeld en topofficials van verschillende sporttakken kwamen aan het woord.

Ook de Vlaamse Tafeltennisliga wil haar officials bedanken voor hun wekelijkse inzet voor onze sport.
In bijlage 'Bedankje Scheidsrechters 2020' een dankwoord van Philip Van Oeckel (Voorzitter LAC - Landelijk Arbitrage Commissie).

Wil je zelf een official bedanken?
- Deel een foto of video met jouw dankwoord op sociale media
- Voeg de hashtag #bedanktscheids #bedanktofficial toe aan je bericht